Αρχική Νέα Αποσύρεται πιπίλα από την αγορά

Αποσύρεται πιπίλα από την αγορά

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, καλεί τους γονείς να είναι προσεκτικοί, εφόσον στο πλαίσιο των προληπτικών Προγραμμάτων Επισήμου Ελέγχου για την Ποιότητα και την Ασφάλεια των τροφίμων, διαπίστωσε υπέρβαση, ως προς τις νιτροζώσιμες ουσίες, σε πιπίλα.
«Πρόκειται για ψευδοθήλαστρο (πιπίλα) καουτσούκ, με την εμπορική επωνυμία CHICCO Physio Soft Gommoto Soother 0+ - (Orthodontic Chicco System), με αριθμό παρτίδας 1009120051/12/2009, που παρασκευάζεται από την ιταλική επιχείρηση Artsana SpA. Το συγκεκριμένο προϊόν στην Ελλάδα διακινήθηκε μέσω της εταιρείας «Β & Μ. ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ Α.Ε. (Ανδ. Μεταξά 6, Κ. Κηφισιά)» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΕΦΕΤ.
Mε βάση αυτά τα στοιχεία, ο Ε.Φ.Ε.Τ. ζήτησε την άμεση ανάκληση της συγκεκριμένης παρτίδας του προϊόντος από την ανωτέρω επιχείρηση και καλεί τους γονείς που έχουν προμηθευτεί το προϊόν να το αντικαταστήσουν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.