Αρχική Infokids Αποδράσεις Απόδραση και εθελοντισμός στο πάρκο Τρίτση (21&22/1)

Απόδραση και εθελοντισμός στο πάρκο Τρίτση (21&22/1)

Διήμερο εθελοντισμού στο πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Α. Τρίτσης» στο Ίλιον, διοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Ιανουαρίου (11π.μ-2μ.μ)η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία για 6η συνεχόμενη χρονιά. Μια μοναδική ευκαιρία να πάτε με τα παιδά σας μια βόλτα σε ένα από τους πιο όμορφους χώρους πρασίνου στην Αττική αλλά και να μάθουν την έννοια του εθελοντισμού ερχόμενοι κοντά στη φύση.

Οι «Αλκυονίδες Ημέρες Εθελοντικής Εργασίας», θα γίνουν σε συνεργασία με το Δίκτυο Εθελοντών και με την υποστήριξη του Φορέα του Πάρκου και θα περιλαμβάνουν καθαρισμούς λιμνών και περιβάλλοντος χώρου, δενδροφυτεύσεις και περιποίηση φυτών καθώς και συντήρηση εγκαταστάσεων.

Ανάλογη δράση θα γίνει και την Κυριακή 29 Ιανουαρίου (11.00 – 14.00), στη Λιμνοθάλασσα της Κλείσοβας στο Μεσολόγγι με τη συμμετοχή τοπικής ομάδας εθελοντών και μαθητικών περιβαλλοντικών ομάδων.

Οι «Αλκυονίδες Ημέρες Εθελοντικής Εργασίας» στο Μεσολόγγι θα συμπεριλάβουν καθαρισμό στην περιοχή των ιαματικών λουτρών Αγίας Τριάδος στο δρόμο προς Τουρλίδα, καθώς και στην περιοχή «Αλμυράκι» στην είσοδο του δρόμου που χωρίζει την Ανατολική από τη Δυτική Κλείσοβα. Επίσης θα συμπεριλάβει παρατήρηση πουλιών στη λιμνοθάλασσα.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής

Γραφείο της Ορνιθολογικής στο Πάρκο
210 2316977


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.