Αρχική Βιβλία Απόκριες... με Πατρόν!

Απόκριες... με Πατρόν!

Απόκριες Όμορφες αποκριάτικες κατασκευές για το νηπιαγωγείο, το δημοτικό σχολείο και το σπίτι.
Εύκολες και πρωτότυπες κατασκευές, με σύγχρονα και απλά υλικά, κατάλλη­λες για όλα τα παιδιά.
Μάσκες, κλόουν, αποκριάτικα καπέλα, μεταμφιέσεις, αποκριάτικες στολές, μι­κροί μάγοι, μάγισσες, παιχνίδια και πολλές άλλες διασκεδαστικές κατασκευές που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Με τη βοήθεια των οδηγιών τα παιδιά θα φτιάξουν κατασκευές μέσα από το δη­μιουργικό παιχνίδι και με τη χρήση καθημερινών υλικών, οι οποίες θα λαμπρύ­νουν τη γιορτή ή το παιδικό πάρτι, στο σχολείο ή το σπίτι. Επίσης, τα πατρόν που περιέχονται στο βιβλίο συμβάλλουν στην ευκολότερη ολοκλήρωση κάθε κατασκευής.

Το βιβλίο αποτελεί ένα πολύτιμο βοήθημα για κάθε παιδαγωγό της προσχολικής ηλικίας, του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου, αλλά και για κάθε ενήλικα που επιθυμεί να αξιοποιήσει δημιουργικά τις ελεύθερες ώρες με το παιδί του.
Εκδότης: Ντουντούμης
Συγγραφέας: Ελισάβετ Γερμανού

Εμείς το βρήκαμε στο

http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakaspaper/Default.asp?Static=145&Product=31517&ref=bestprice

Τιμή Online: 14,85 €
Τιμή σε κατάστημα: 16,50 €


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.