Αρχική InfoMommy Νέα Από Νέα Υόρκη σε Τόκιο μέσω... διαστήματος!

Από Νέα Υόρκη σε Τόκιο μέσω... διαστήματος!

Δεν ξέρω αν θα επιχειρούσατε μια τέτοια πτήση προκειμένου να φτάσετε πιο γρήγορα στον προορισμό σας, πάντως από ένα σύντομο γκάλοπ που κάναμε μεταξύ συναδέλφων, οι απαντήσεις ήταν μοιρασμένες. Ιδού λοιπόν το νέο εγχείρημα της εταιρείας «XCOR», η οποία με το νέο αεροσκάφος ονόματι «Lynx» στοχεύει να μας φτάσει από τη Νέα Υόρκη στο Τόκιο σε 90 λεπτά και μέσω... Διαστήματος,

Το αεροσκάφος είναι υπερηχητικό και θα φτάνει ως την άκρη της ατμόσφαιρας και την αρχή του Διαστήματος.

Οι πτήσεις θα γίνονται 4 φορές την μέρα. Το «Lynx» θα φτάνει σε υψόμετρο 61 χιλιομέτρων και ταχύτητα 3,5 Max, θα χρησιμοποιεί τους κανονικούς αεροδιαδρόμους και θα κάνει το ταξίδι Νέα Υόρκη – Τόκιο σε 9 ώρες έναντι 13,5 που χρειάζονται σήμερα!

Ήδη, η «XCOR» έχει μοιράσει τα πρώτα εισιτήρια σε επιστήμονες της NASA και fans της σειράς «Big Bang Theory», ενώ τα πρώτα δοκιμαστικά θα αρχίσουν εντός του 2013.

Τα πλεονεκτήματα; Το «Lynx» θα προσφέρει ένα μάλλον μοναχικό ταξίδι, αφού χωρά μόνο τον πιλότο και έναν επιβάτη, αλλά είναι καιπανάκριβο, αφού το εισιτήριο υπολογίζεται ότι θα κοστίζει περίπου 75.000 ευρώ!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.