Αρχική Famous Parents Από πού παίρνει φρέσκα λαχανικά για τα παιδιά της η Ελένη Μενεγάκη;

Από πού παίρνει φρέσκα λαχανικά για τα παιδιά της η Ελένη Μενεγάκη;

Το να έχεις 3 παιδιά στο σπίτι σημαίνει καθημερινά πολύυυ μαγείρεμα! Εντάξει, δεν πιστεύουμε ότι η 42χρονη Ελένη ασχολείται με το να τους μαγειρεύει καθημερινά, αλλά σίγουρα μεριμνά ώστε να τρέφονται υγιεινά! Τα βιολογικά προϊόντα είναι πρώτα στις προτιμήσεις όταν ψωνίζει για το σπίτι. Γι’ αυτό και επισκέπτεται την σχετική λαϊκή αγορά βιολογικών της περιοχής της τακτικά.
Όμως η κύρια πηγή εφοδιασμού βιολογικών λαχανικών και φρούτων για το σπιτικό της, είναι το αγρόκτημα του καλού της στην Άνδρο! Και μάλιστα, από ότι προκύπτει από το φωτορεπορτάζ, είναι η βασίλισσα του λαχανόκηπού τους!Ακόμα και το περασμένο Σαββατοκύριακο, που ο καιρός ήταν βροχερός, η Μενεγάκη, ντυμένη με φόρμα και ζωσμένη με την ποδιά της νοικοκυράς, βγήκε στον μπαχτσέ τους στα Άχλα της Άνδρου, να φροντίσει τα ζαρζαβατικά, υπό την επίβλεψη του ειδικού Ματέο Παντζόπουλου! Κρίνοντας από τις φωτογραφίες, οι πιπεριές είναι must στην κουζίνα της. Μπράβο Ελένη, άντε και στον ΟΓΑ!

Πηγή: ΟΚ!, Hello


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.