Αρχική InfoSchool Λύκειο Από σήμερα η υποβολή μηχανογραφικών

Από σήμερα η υποβολή μηχανογραφικών

Aρχίζει, σήμερα, η συμπλήρωση των μηχανογραφικών δελτίων συμμετοχής στην επιλογή για τις σχολές και τα τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής των μηχανογραφικών θα λήξει στις 5 Ιουλίου, ενώ στο τέλος του Ιουνίου αναμένεται να ανακοινωθούν οι βαθμολογίες σε όλα τα μαθήματα των πανελλαδικών εξετάσεων.

Επιπλέον, υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί, από το λύκειό τους, τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας με τον οποίο αποκτούν πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr, για να επεξεργαστούν και να υποβάλουν οριστικά το μηχανογραφικό τους δελτίο.

Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση, παρέχονται στους υποψηφίους αναλυτικές οδηγίες επεξεργασίας και υποβολής του μηχανογραφικού, χρήσιμοι σύνδεσμοι, στατιστικά, αριθμός εισακτέων και συχνές ερωτήσεις.

Σημειώνεται, τέλος, ότι οι βαθμολογικές βάσεις και τα ονόματα των επιτυχόντων αναμένεται να ανακοινωθούν, όπως κάθε χρόνο, στα τέλη Αυγούστου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.