Αρχική Fun Time Αριθμοί που κρύβουν ...λιχουδιές

Αριθμοί που κρύβουν ...λιχουδιές

Αυτοί οι χοντρούληδες αριθμοί επιβραβεύουν όποιον τους αναγνωρίσει. Ένα καταπληκτικό παιχνίδι για να παίξετε με τα παιδιά σας και  να ευχαριστηθούν πραγματικά.  Είναι βέβαιο ότι η αριθμητική θα γίνει το αγαπημένο τους μάθημα!

Κατεβάστε τους αριθμούς από εδώ και εκτυπώστε τους. Όλοι οι αριθμοί έχουν διαφορετικό μέγεθος και δίνουν ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα όταν τους βάζετε όλους μαζί. Εκτυπώστε τον κάθε αριθμό δύο φορές ώστε να έχετε την πάνω και την κάτω πλευρά. Θα κόψετε και μία λωρίδα χαρτιού στη μήκος κάθε αριθμού ώστε να κλείσετε ανάμεσα τους δύο αριθμούς. Μόλις κόψετε τον πρώτο, βάλτε κόλλα κατά μήκος και κολλήστε τη λωρίδα. Γεμίστε με γλυκίσματα και βάλτε κόλλα στη λωρίδα. Στερεώστε προσεκτικά το άλλο γράμμα κι αφήστε το να κολλήσει καλά.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.