Αρχική InfoMommy Σχέσεις Ας γίνουμε εθελοντές στο Greece Race for the Cure!

Ας γίνουμε εθελοντές στο Greece Race for the Cure!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο συμβολικός Αγώνας Δρόμου και Περίπατος ενάντια στον καρκίνο του μαστού, Greece Race for the Cure, θα διεξαχθεί στην Αθήνα, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011 από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η ενημέρωση του γενικού πληθυσμού για τον καρκίνο του μαστού, η ευαισθητοποίηση για τη νόσο, η κινητοποίηση για την πρόληψη-έγκαιρη διάγνωσή του αλλά και η γιορτή για τις γυναίκες που έχουν ήδη βιώσει την ασθένεια.

Για τη διοργάνωση αυτή το «Άλμα Ζωής» χρειάζεται την πολύτιμη βοήθειά μας!

Ελάτε να γίνουμε εθελοντές και να διοργανώσουμε μαζί τον 3ο Αγώνα Δρόμου και Περίπατο Greece Race for the Cure που αποτελεί το μεγαλύτερο γεγονός παγκοσμίως ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Οι τομείς δράσεις των εθελοντών αφορούν τόσο την περίοδο πριν τον Αγώνα όσο και την Ημέρα διεξαγωγής του.

Δηλώσε την συμμετοχή σου μέχρι τις 18/9/2011 στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Kαρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» [Τηλέφωνο: 210 41 800 06 (εσωτ. 18), και www.almazois.gr/race2011].


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.