Αρχική Νέα Ας είναι χαρούμενη κι ευτυχισμένη ετούτη η χρονιά!

Ας είναι χαρούμενη κι ευτυχισμένη ετούτη η χρονιά!

Κι ενώ ο γέρος χρόνος έχει ξεκινήσει το μακρύ ταξίδι του προς το σύμπαν του παρελθόντος, εμείς ας ευχηθούμε στο μικρό μωρό που μόλις πριν μερικές ώρες ξεπρόβαλε δειλά δειλά να είναι ο δρόμος του στρωμένος με όλα εκείνα τα αγαθά που μας είναι απαραίτητα για μια ζωή ηλιόλουστη, χαμογελαστή, μεστή, δυνατή, ώριμη, γενναία και αποφασιστική.

Κι ας είμαστε κι εμείς έτοιμοι με τις σκέψεις μας, τις πράξεις μας, τις αποφάσεις μας, να πάρουμε από το χέρι αυτό το μωρό που συμβολίζει τη νέα χρονιά και βήμα βήμα να το οδηγήσουμε σε δρόμους χρωματιστούς, που θα εμπεριέχουν το όνειρο και την τόλμη για νέα πράγματα σπουδαία!

Ευτυχισμένο το 2013!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.