Αστραφτερές δημιουργίες με Swarovski Elements για τα μωρά μας!

Οι βόλτες με τα μωράκια μας μας περιμένουν, οι βαφτίσεις πλησιάζουν και όλες οι μαμάδες θέλουμε τα μωράκια μας να εντυπωσιάζουν στις εμφανίσεις τους και στις ιδιαίτερες στιγμές τους! Όλες μας θέλουμε τα μωράκια μας να λάμπουν, να είναι ξεχωριστά και στυλάτα – και μην μου πείτε όχι.

Εδώ έρχεται η Panes Cakes (www.panescakes.gr) που για ακόμη μια φορά μας ξετρελαίνει με τις ξεχωριστές δημιουργίες της! Μπεμπέ αξεσουάρ στολισμένα με ημιπολύτιμους λίθους, αυθεντικά κρύσταλλα Swarovski Elements. Η μόδα των επώνυμων της Αμερικής και του Hollywood ήρθε και στην Ελλάδα.


Σκεφτείτε στη βάφτιση να πρωταγωνιστεί η κορούλα σας με μια πιπίλα με Swarovski και να αστράφτει σε όλες τις φωτογραφίες της; Ή στα πρώτα του γενέθλια να φωτογραφίζεται ο γιος σας με ένα κλιπ πιπίλας στολισμένο με swarovski;

Η εταιρία Πάνες Κέικς (www.panescakes.gr) σας προσφέρει τέτοιες μοναδικές δημιουργίες για τα ξεχωριστά και μοδάτα μωρά σας χρησιμοποιώντας πάντα επώνυμα προϊόντα, επαγγελματική δουλειά και σε προσιτές τιμές! Όλες οι παραγγελίες μας είναι μοναδικές και ξεχωριστές και φτιάχνονται σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις και τις προτιμήσεις του μωρού σας!

Μάθετε περισσότερα στο: www.panescakes.com/apps/photos/album?albumid=13079930

Αλλά βρείτε μας και στο Facebook:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100003582709165&ref=ts