Αρχική InfoMommy Νέα Ασύρματο δίκτυο WiFi στα 10.000 πόδια!

Ασύρματο δίκτυο WiFi στα 10.000 πόδια!

Η γερμανική αεροπορική εταιρία Lufthansa προσφέρει πλέον σε όλους τους επιβάτες που ταξιδεύουν από την Αμερική προς την Φρανκφούρτη υπηρεσίες ασύρματης δικτύωσης.
Έτσι όσα αεροσκάφη εκτελούν πτήσεις από Νέα Υόρκη, Ντιτρόιτ και Ατλάντα προς Φρανκφούρτη θα φιλοξενούν ασύρματο δίκτυο WiFi, με αποτέλεσμα να γίνει η πρώτη αεροπορική εταιρία που προσφέρει τέτοιου είδους υπηρεσίες.

Τέλος εκτός από το WiFi, κάθε επιβάτης μπορεί να δηλώσει όσες ιστοσελίδες θέλει να επισκεφτεί κατά τη διάρκεια της πτήσης και η εταιρία θα προσφέρει στο χρήστη, όλα τα δεδομένα που έχουν αποθηκευτεί σε κάθε site που θέλει να επισκεφτεί κάθε χρήστης, μέχρι να απογειωθεί το αεροπλάνο.

Για την ώρα οι ταχύτητες που θα πιάνει στο δίκτυο κάθε χρήστης δεν έχουν γίνει γνωστές ενώ η υπηρεσία θα ισχύει δωρεάν έως τις 31 Ιανουαρίου 2011.

Περισσότερες πληροφορίες στο: http://www.lufthansa.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.