Αρχική InfoMommy Νέα Αυτόλογη μεσοθεραπεία σε προνομιακή τιμή

Αυτόλογη μεσοθεραπεία σε προνομιακή τιμή

Προσφορά γνωριμίας σε όσες γυναίκες θέλουν να δοκιμάσουν τη μέθοδο της αυτόλογης θεραπείας για ανάπλαση, σύσφιξη και ενυδάτωση του δέρματός τους, δίνει για τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο το διαγνωστικό κέντρο "Γυναίκας υγεία".

Σε αυτό το χρονικό διάστημα μπορείτε να δοκιμάσετε τη σχετικά νέα αυτή μέθοδο στο χώρο της ομορφιάς με €180 (€300 αρχική τιμή).

Πώς γίνεται

Με μια απλή αιμοληψία, όπως αυτή που κάνουμε για τις συνήθεις αιματολογικές εξετάσεις, παίρνουμε μια μικρή ποσότητα αίματος. Το αίμα αυτό μπαίνει σε φυγοκεντρικό διαχωριστήρα και διαχωρίζεται σε ερυθρά αιμοσφαίρια, πλάσμα, αιμοπετάλια και λευκά αιμοσφαίρια.

Ένα μέρος απ'αυτό το υλικό, που δεν περιέχει ερυθρά αιμοσφαίρια, χρησιμοποιείται ως υλικό μεσοθεραπείας και χορηγείται στον οργανισμό με ένεση.

Η διαδικασία είναι πολύ σύντομη και δεν χρειάζεται χρόνος για αποθεραπεία.

Πληροφορίες
"Γυναίκας υγεία"
Κηφισίας 6-8, Μαρούσι
210 6829500


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.