Αυτό το καλοκαίρι, η παραλία είναι… Allou!

Πού θα κάνει το βλαστάρι σας “Bloom – Bloom” φέτος; Αυτό το καλοκαίρι, ακόμα κι αν δεν πάτε στη θάλασσα, θα έχει πολύ πλατσούρισμα. Πού; Στο Kidom του Allou! Fun Park!, το οποίο αυτό το καλοκαίρι ένας παιχνιδότοπος δροσιάς για τους μικρούς του φίλους. Με νέες δραστηριότητες αλλά και παιχνίδι από το πρωί με το Morning Pass των 9€.

Το Kidom θα ανοίγει θα ανοίγει όλες τις καθημερινές από τις 10 το πρωί με το “Bloom – Bloom” να περιμένει όλα τα πιτσιρίκια για πλατσούρισμα στα πεντακάθαρα νερά του που εξασφαλίζουν υψηλής ποιότητας φίλτρα και κάτω από τη σκιά ειδικής τέντας με προστασία UV με είσοδο μόνο 4€. Οι γονείς αράζουν στο Sloorp απολαμβάνοντας τον καφέ τους και εκπαιδευμένο προσωπικό φροντίζει να διασκεδάζουν τα παιδιά με ασφάλεια. Εκτός από το Bloom – Bloom κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή οι μικροί μας πρωινοί επισκέπτες θα μπορούν να παίζουν απεριόριστα και σε μερικά από τα πιο αγαπημένα rides του Kidom που θα ανοίγουν ειδικά το πρωί με το Morning Pass με 9€.

Για όσους σχεδιάζουν να αράξουν στο Kidom όλη μέρα το Allou! Day Pass με 15€ και τα Kidom Family Pass για 2, 3 ή 4 παιδιά συμφέρουν για παιχνίδι όλη μέρα μέχρι το βράδυ.