Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Αυτό το καλοκαίρι προστάζει FLOWER POWER

Αυτό το καλοκαίρι προστάζει FLOWER POWER


Οι διάσημοι σταρ παντού στον κόσμο φόρεσαν τα λουλουδιαστά τους και βγήκαν στους δρόμους, στα κοσμικά events, στα σούπερ μάρκετ... όπου μπορείτε να φανταστείτε για να τους θυμάσουμε και να τους μιμηθούμε. Κια βεβαίως όταν αποτελούν θετικά πρότυπα, δεν λέμε όχι! Θα δείτε τα λουλούδια αυτό το καλοκαίρι σε κάθε πιθανό σχέδιο, συνδυασμό, ρούχο, χρώμα, στιλ κλπ.

Η Scarlett Johansson πάτησε το κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της ταινία The Avengers φορώντας ένα καταπληκτικό Gucci με έντονο συνδυασμό μαύρο κόκκινο. Η Emma Roberts δείχνει την αδυναμία της στο floral print παραμένοντας πιστή στο vintage style φορώντας ένα λουλουδάτο παντελόνι με ένα απλό λευκό t-shirt. Η Katy Perry παραμένει ροκ ότι κι αν φοράει. Η Jessica Alba μεταφέρει το πνεύμα των 90s με παστέλ floral μάξι φόρεμα by Karen Zambos Vintage Couture, και το συνδυάζει με τζιν γιλέκο και το απαραίτητο μαντήλι.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.