Αρχική InfoMommy Νέα Αφιέρωμα στην Κική Δημουλά στο Ευγενίδειο

Αφιέρωμα στην Κική Δημουλά στο Ευγενίδειο

Αφιέρωμα στην 60χρονη παρουσία της ποιήτριας Κικής Δημουλά πραγματοποιεί το Ευγενίδειο Ίδρυμα στις 22 Μαρτίου (7.30 μ.μ) με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία απαγγελίας ποιημάτων από την ίδια την ποιήτρια, αλλά και της ανάλυσης της «σταθεράς» του έργου της από μελετητές σπουδαίου διαμετρήματος όπως οι : Νάσος Βαγενάς, Καθηγητής Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημήτρης Νανόπουλος, Καθηγητής Θεωρητικής Φυσικής και Ακαδημαϊκός, Θανάσης Νιάρχος, ποιητής και εκδότης και η Έλενα Τσαγκαράκη, φιλόλογος και συγγραφέας.

Θα παρακολουθήσουν video αφιερωμένο στη μεγάλη μας ποιήτρια και θα περιηγηθούν σε μια μικρή, αλλά «ιδιαίτερης χημείας» έκθεση του εικαστικού Ντίνου Πετράτου, εμπνευσμένη από την χαρισματική προσωπικότητά της,.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν επίσης οι ηθοποιοί Μαρίνα Ψάλτη και Χριστόφορος Παπακαλιάτης απαγγέλοντας ποίησή της, αλλά και το μουσικό συγκρότημα ΑΝΕΜΟΣ, που κι αυτό έχει εμπνευστεί και μελοποιήσει έργα της.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, αλλά θα προηγηθούν όσοι διαθέτουν δελτία προτεραιότητας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.