Βαρείς χαρακτηρισμοί για τη Μαντόνα από τον αντιπρόεδρο της ρωσικής κυβέρνησης


Η υποστήριξη της Μαντόνα στο ρώσικο γυναικείο συγκρότημα Pussy Riot έχει προκαλέσει θυελλώδεις αντιδράσεις ακόμα και από τα μέλη της κυβέρνησης. Έτσι, βαρείς χαρακτηρισμούς κατά της Μαντόνα απηύθυνε ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης, Ντμίτρι Ρογκόζιν, αν και ο ίδιος προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Σε συνομιλία του στο Twitter με άλλο χρήστη που αναφέρθηκε στη Μαντόνα, ο Ρογκόζιν απάντησε: «Με τα χρόνια κάθε παλιά π… θέλει να δίνει μαθήματα ηθικής στον κόσμο καθώς γερνά. Ειδικά σε περιοδείες και συναυλίες στο εξωτερικό».

Για την ιστορία, η Μαντόνα, με μια μαύρη κουκούλα στο κεφάλι, φορώντας ένα μαύρο σουτιέν και με το όνομα του γυναικείου πανκ συγκροτήματος Pussy Riot ζωγραφισμένο με κεφαλαία γράμματα στην πλάτη της, εμφανίστηκε στη συναυλία της στη ρωσική πρωτεύουσα, το βράδυ της Τρίτης.
Αυτόν τον τρόπο επέλεξε η δημοφιλής τραγουδίστρια προκειμένου να εκφράσει με ακόμα πιο θεαματικό τρόπο τη στήριξή της στην 24χρονη Μαρία, την 22χρονη Ναντέζντα και την 29χρονη Γεκατερίνα, μέλη του πανκ συγκροτήματος, οι οποίες τους τελευταίους πέντε μήνες βρίσκονται στη φυλακή. Το αδίκημά τους; Απηύθυναν τον περασμένο Φεβρουάριο μια πανκ προσευχή στην Παναγία, με την οποία ζητούσαν να απαλλάξει τη Ρωσία από τον Βλαντίμιρ Πούτιν.