Αρχική InfoMommy Ομορφιά Βαφτείτε στις αποχρώσεις του μωβ

Βαφτείτε στις αποχρώσεις του μωβ

Αν και κάθε χρόνο οι παλέτες μακιγιάζ κατακλύζονται από αποχρώσεις του μωβ πολλές είναι οι γυναίκες που φοβούνται να βάλουν αυτά τα χρώματα πάνω τους. Ωστόσο αποχρώσεις όπως το δαμασκνηνί, το βιολετί, το λιλά και το μελιτζανί είναι ιδιαίτερα κολακευτικές και ταιριάζουν σχεδόν σε όλες τις επιδερμίδες.

Επίσης, πολλές γυναίκες όταν ακούν μωβ τάσεις στο μακιγιάζ σκέφτονται αυτόματα φωτεινά χρώματα αγνοώντας ότι υπάρχουν πολλές αποχρώσεις σχεδόν για καθεμιά.

Όσο για το μακιγιάζ των ματιών προσφέρεται για παιχνίδι με αρκετές σκιές. Βρείτε λοιπόν αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα και περάστε την στο άνω βλέφαρο, αφού πρώτα έχετε τραβήξει τη γραμμή με ένα μαύρο μολύβι. Κάντε την εξωτερική γωνία του ματιού, τραβώντας το μολύβι προς τα πάνω και έξω και γεμίστε με τη σκιά.

Εξαιρετικό το μωβ στα νύχια. Είτε το προτιμήσετε στα χέρια ή στα πόδια. Μάλιστα αν έχετε και παλιά βερνίκια σε μωβ μπορείτε να τα αναμείξετε μεταξύ τους δημιουργώντας νέες αποχρώσεις. Μην τα ανακινήσετε όμως, απλά κυλήστε τα σε μια επιφάνεια ώστε να ανακατευθούν.

Στα χείλη μια ιδανική, πιο ζεστή απόχρωση είναι το βιολετί. Διαλέξτε ένα μολύβι χειλιών στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν και εκτός από το περίγραμμα γεμίστε και τα χείλη με αυτό. Θα κάνει το χρώμα πιο ζεστό αλλά και πιο σταθερό το κραγιόν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.