Αρχική InfoTeens Νέα Βιβλίο: Η ΛΙΣΤΑ της Siobhan Vivian

Βιβλίο: Η ΛΙΣΤΑ της Siobhan Vivian

Η ΛΙΣΤΑ της Siobhan Vivian δοκιμάζει την αυτοεκτίμηση, τη φιλία, τις σχέσεις των παιδιών στο Λύκειο.

Συμβαίνει κάθε χρόνο. Στην αρχή της σχολικής χρονιάς, η λίστα, βρίσκεται κολλημένη στα πιο ευδιάκριτα σημεία του σχολείου: σε πίνακες ανακοινώσεων, θρανία, τοίχους, μέχρι και στις τουαλέτες, αποκαλύπτοντας το πιο όμορφο και το πιο άσχημο κορίτσι κάθε τάξης του λυκείου!

Κανένας δεν ξέρει ποιος την ετοιμάζει, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι όποια μπει στη λίστα, είτε είναι όμορφη είτε άσχημη, δε θα μείνει ποτέ πια ίδια.

Τα κορίτσια που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα δοκιμάζουν τα όριά τους προσπαθώντας ν' ανακαλύψουν την ταυτότητά τους, να αντιμετωπίσουν ζητήματα αυτοεκτίμησης, αλλά και να διαχειριστούν την κριτική των συνομήλικων τους.

Εσύ θ' άντεχες να ήσουν μέσα;

Ένα πολύ δυνατό βιβλίο για τη φιλία, τις κλίκες, τις ταμπέλες, για το τι είναι ομορφιά. Αστείο, ρομαντικό, ειλικρινές, πανέξυπνο.

Η Siobhan Vivian γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη το 1979. Σπούδασε Δημιουργική Γραφή για Παιδική Λογοτεχνία στο The University of the Arts και στην συνέχεια εργάστηκε σαν επιμελήτρια βιβλίων και σεναριογράφος στην τηλεόραση. Αυτό τον καιρό διδάσκει Δημιουργική Γραφή για Νεανική Λογοτεχνία στο πανεπιστήμιο του Pittsburgh. Της αρέσει να στέλνει γράμματα στους φίλους της γραμμένα στην παλιά της γραφομηχανή. Έχει γράψει 5 ακόμη νεανικά μυθιστορήματα .

Η ΛΙΣΤΑ της Siobhan Vivian
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Μετάφραση: Αργυρώ Ζαχαρίου,
Σελίδες: 352, Σχήμα: 14,5 Χ 20,5,
Τιμή: 12,99 €


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.