Αρχική InfoTeens Βιβλία για εφήβους Βιβλίο: O Άλεκ Ντέβλιν και το Mάτι του Eρπετού του Philip Caveney

Βιβλίο: O Άλεκ Ντέβλιν και το Mάτι του Eρπετού του Philip Caveney

Από τις νέες εκδόσεις ΧΡΥΣΑΛΛΙΔΑ κυκλοφορεί Το μάτι του Ερπετού, ένα περιπετειώδες εφηβικό μυθιστόρημα, που εκτυλίσσεται στην αινιγματική Αίγυπτο των αρχών του περασμένου αιώνα.

Αίγυπτος 1923. Ο δεκαπεντάχρονος Άλεκ Ντέβλιν βρίσκεται στο δρόμο προς την Κοιλάδα των Βασιλέων για να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην αρχαιολογική ανασκαφή του Θείου Γουίλ. Δεν είναι πρώτη φορά που θα ακολουθήσει το θείο του σε μια ανασκαφή, όμως φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Θείος Γουίλ και ο νεαρός βοηθός του, ο Τομ, ανακάλυπτουν κάτι συγκλονιστικό. Έναν αρχαίο τάφο με ξεχωριστό ενδιαφέρον! Λίγες μέρες μετά, ο Θείος Γουίλ αρρωσταίνει ανεξήγητα, ενώ ο Τομ εξαφανίζεται! Ο Άλεκ αφοσιώνεται στη διαλευκανση του μυστηρίου του τάφου, ενώ φαινομενικά άκακα ζώα μετατρέπονται σε δολοφόνους, μούμιες σηκώνονται από τις κρύπτες τους, και το πνεύμα ενός πανίσχυρου Αρχιερέα καταλαμβάνει ανυποψίαστους ανθρώπους. Ο δε Άλεκ έρχεται αντιμέτωπος με έναν τρόμο που περίμενε τρεις χιλιάδες χρόνια για να αναγεννηθεί.

Ο Philip Caveney, γνωστός και στο Ελληνικό αναγνωστικό κοινό, γράφει βιβλία από το 1977. Ξεκίνησε γράφωντας θριλερ, αλλά σύντομα πέρασε στη λογοτεχνία για παιδιά και εφήβους. Ο Άλεκ Ντεβλιν είναι ένας από τους αγαπημένους ήρωες του συγγραφέα παγκοσμίως.

Κάθε βιβλίο με ήρωα τον Άλεκ Ντεβλιν αφορά έναν αρχαίο και μεγάλο πολιτισμό. Το Μάτι του Ερπετού αφορά τον Αιγυπτιακό πολιτσμό. Έπεται συνέχεια!

Εκδόσεις ΧΡΥΣΑΛΛΙΔΑ
Διάσταση: 14 X 21cm
Αριθμός Σελίδων: 312
ISBN: 978-960-93-4006-9
Τιμή: € 16,90


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.