Αρχική InfoBaby Εγκυμοσύνη Βιβλιοπαρουσίαση: "Κοιλίτσα.com" στα Public Γλυφάδας (15/3)

Βιβλιοπαρουσίαση: "Κοιλίτσα.com" στα Public Γλυφάδας (15/3)

koilitsaΥπάρχουν οι γυναίκες που ζουν την εγκυμοσύνη ως μια, αμιγώς, υπέροχη εμπειρία. Υπάρχουν οι γυναίκες που είναι προετοιμασμένες για την εμπειρία της μητρότητας και εσωτερικεύουν σχεδόν ανώδυνα τις σαρωτικές αλλαγές που φέρνει στη ζωή, τις σχέσεις, τον εαυτό τους. Κι ύστερα υπάρχουμε όλες εμείς, που βρεθήκαμε σαστισμένες μπροστά στον κυκλώνα, που αναρωτηθήκαμε μήπως τελικά δεν είμαστε κατάλληλα εξοπλισμένες γι’ αυτόν, που αναρωτηθήκαμε γιατί κανείς δεν μιλάει για τη δύσκολη και σκοτεινή πλευρά της εγκυμοσύνης και της μητρότητας και μήπως φταίμε εμείς που είμαστε οι χειρότερες μάνες που πέρασαν ποτέ από αυτή τη γη. Αν φοβάσαι ότι το να γίνεις μαμά προϋποθέτει να χάσεις τον εαυτό σου...Αν αναρωτιέσαι μήπως είσαι η πιο άχρηστη έγκυος που γνώρισε η ιστορία...
Αν υπάρχουν στιγμές που φοβάσαι ότι δεν είσαι καν «φτιαγμένη» για να γίνεις μητέρα...Αν είσαι μαμά εδώ και καιρό, αλλά θέλεις επιτέλους να μοιραστείς όλα αυτά που δεν τολμούσες να παραδεχτείς τους πρώτους μήνες της μητρότητας...τότε έλα στην παρουσίαση του βιβλίου Κοιλίτσα.com της Στέλλας Κάσδαγλη, για να συζητήσουμε για τα μυστικά (και τα ψέματα) της εγκυμοσύνης και της μητρότητας. Εκτός από τη συγγραφέα, θα μιλήσουν και θα μοιραστούν εμπειρίες η δημοσιογράφος και μπλόγκερ Έφη Ανέστη, του beautydiaries.gr και του juniordiaries.gr, η δημοσιογράφος Μαρία Νικόλτσιου, η ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια Βάσω Σπυροπούλου και φυσικά όσες από εσάς θέλουν!

Πότε: Στις 15 Μαρτίου 2013, στις 19.00

Πού; Στα βιβλιοπωλεία Public Γλυφάδας, Σ. Καράγιωργα 4 και Λαζαράκη


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.