Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Βιωματικό εργαστήριο για εκπαιδευτικούς στο "Ανοιχτό Σχολείο"

Βιωματικό εργαστήριο για εκπαιδευτικούς στο "Ανοιχτό Σχολείο"

Ένα βιωματικό εργαστήριο για εκπαιδευτικούς με τίτλο «Σχέδια εργασίας στην τάξη: Εισαγωγή», με στόχο να συνειδητοποιήσουν οι εκπαιδευτικοί την αξία που έχει η χρήση σχεδίων εργασίας στην τάξη – τόσο σε μαθησιακό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο, διοργανώνει την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου (18:30-20:30) ο Χώρος Προσωπικής Ανάπτυξης "Ανοιχτό Σχολείο".

Στόχος του εργαστηρίου είναι επίσης να μάθουν οι εκπαιδευτικοί πώς τα σχέδια εργασίας συμβάλλουν στην ανάπτυξη των παιδιών και πώς διευκολύνουν την εκπαιδευτική διαδικασία, αλλά και ποιες είναι κάποιες από τις βασικές αρχές που χρειάζεται να έχουμε υπ όψιν όταν δουλεύουμε με σχέδια εργασίας. Παράλληλα θα πάρουν μια πρώτη γεύση για το πώς μπορούν οι ίδιοι να εφαρμόσουν ένα σχέδιο εργασίας στην δική τους τάξη.

Συντονίστρια του εργαστηρίου θα είναι η ψυχολόγος Βαρβάρα Στεφανάκου-Ρεκλείτη και δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση για την συμμετοχή.

Λόγω τον περιορισμένων θέσεων είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης στο 2106640433.

Χώρος Προσωπικής Ανάπτυξης : Ανοιχτό Σχολείο
Ευαγγέλου Τσιμίνη 9, Παιανία
Τηλ: 2106640433


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.