Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Βλεφαρίδες με... νόημα

Βλεφαρίδες με... νόημα

Πώς θα μπορούσε η κινέζικη φιλοσοφία και κουλτούρα να αποτυπωθούν στα μάτια σας; Σίγουρα δεν χρειάστηκε να αναρωτηθείτε ποτέ, αλλά αυτές οι φαντασμαγορικές βλεφαρίδες που εμπνεύστηκε η Ting Yu Wang από την παραδοσιακή χαρτοκοπτική ης χώρας της, μας έβαλαν σε σκέψεις.

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες Paperself αποτελούν το νέο μεγάλο trend στο χώρο της μόδας και η σχεδιάστρια έμπλεξε με τον πιο περίτεχνο τρόπο την παράδοσση και το μοντέρνο σχεδιασμό.

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες Paperself  έχουν σχεδιαστεί σε 6 διαφορετικά σχέδια, όπου καθένα φέρει και έναν ιδιαίτερο συμβολισμό. Για παράδειγμα, το παγόνι συμβολίζει την τύχη, τα τριαντάφυλλα την αγάπη και τον ρομαντισμό, ενώ η παιωνία την ευτυχία κ.ά. Διάλεξε λοιπόν να στολίσεις τις βλεφαρίδες σου με τον πιο ευρηματικό τρόπο, δίνοντας συγχρόνως ιδιαίτερο νόημα στην επιλογή σου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.