Αρχική InfoMommy Υγεία Βοιατρική: Προσφορά για την Εβδομάδα Δράσης Κατά της Παχυσαρκίας (7-12/11)

Βοιατρική: Προσφορά για την Εβδομάδα Δράσης Κατά της Παχυσαρκίας (7-12/11)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παχυσαρκίας, που τιμάται την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας Βιοιατρική, σε συνεργασία με την Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας, προσφέρει σε όλους τους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα διενέργειας ενός βασικού μεταβολικού ελέγχου σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή.
Ο έλεγχος αυτός μπορεί να πραγματοποιηθεί από 7 έως 12 Νοεμβρίου σε όλα τα διαγνωστικά κέντρα και τις κλινικές του Ομίλου Βιοιατρική σε Αττική και Θεσσαλονίκη και περιλαμβάνει το παρακάτω πακέτο εξετάσεων στην προνομιακή τιμή των 12 €:

*Σακχάρου
*Γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης
*Ολικής Χοληστερόλης
*LDL χοληστερόλης
*HDL χοληστερόλης
*Τριγλυκεριδίων
*Θυρεοειδοτρόπου ορμόνης (TSH)

Οι εξετάσεις γίνονται με απλή αιμοληψία μετά από 8ωρη νηστεία.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 210 6966100, στις μονάδες του Ομίλου και στην Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας (τηλ. 210 6985987), ή στο διαδίκτυο, στους ιστότοπους www.bioiatriki.gr/paxysarkia και www.eiep.gr.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.