Αρχική Νέα Βρέφος 33 ημερών διεκομίσθη λόγω ασιτίας σε νοσοκομείο της Κρήτης

Βρέφος 33 ημερών διεκομίσθη λόγω ασιτίας σε νοσοκομείο της Κρήτης

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό διαδραματίστηκε στο Νοσοκομείο της Λέρου, αναστατώνοντας το ιατρικό προσωπικό.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο, ενημερώθηκε ο παιδίατρος του Νοσοκομείου σχετικά με επείγον περιστατικό που αφορούσε βρέφος 33 ημερών, το οποίο διεκομίσθη σε άσχημη κατάσταση, στα επείγοντα, με συμπτώματα υποθερμίας και δύσπνοιας.

Ευθύς αμέσως οι γιατροί του νοσοκομείου προέβησαν σε όλες της απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, διαπιστώνοντας ότι το βρέφος, εκτός από υποθερμία, υπέφερε και από ασιτία!

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές και άλλες πηγές, το βρέφος γεννήθηκε την 15η Δεκεμβρίου 2012 και ζύγιζε περίπου 3,5 κιλά. Όμως, κατά τη διάρκεια των ιατρικών εξετάσεων, διαπιστώθηκε ότι το βάρος του δεν ξεπερνούσε τα ... 3 κιλά.

Οι γιατροί ενημέρωσαν ως όφειλαν τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές και το βρέφος διεκομίσθη με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Κρήτης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το βρέφος συνόδεψε η 24 χρονη μητέρα του.

Με βάση την ιατρική ενημέρωση, το βρέφος αυτή τη στιγμή εμφανίζει πολυοργανική ανεπάρκεια.

Πηγή: lerosnews.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.