Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Βραβείο καθηγητή Γερμανικών 2012

Βραβείο καθηγητή Γερμανικών 2012

Η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα ανακοίνωσε την προκήρυξη διαγωνισμού για την απονομή «Βραβείου Καθηγητή Γερμανικών 2012» Για το 2012, έτος εορτασμού των διακοσιοστών γενεθλίων των αδελφών Γκριμ, θέμα του διαγωνισμού είναι τα παραμύθια των αδελφών Γκριμ. Οι πιο ενδιαφέρουσες και δημιουργικές εργασίες θα βραβευθούν. Για το 2012, θα δοθούν συνολικά έξι (06) βραβεία.

Η ανακοίνωση επισημαίνει ότι η αίτηση για κάθε υποψήφιο καθηγητή γερμανικής γλώσσας θα πρέπει να υπογράφεται από τη Διεύθυνση του σχολείου και να αποστέλλεται απευθείας στη Γερμανική Πρεσβεία.

Καταληκτική προθεσμία αποστολής υποψηφιοτήτων : 13 Απριλίου 2012.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στο Μορφωτικό Τμήμα της Γερμανικής Πρεσβείας ή να συμβουλεύονται την ιστοσελίδα της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα www.athen.diplo.de.

Πηγή: diorismos


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.