Αρχική Infokids Αποδράσεις Βόλτα στη μαρίνα Φλοίσβου

Βόλτα στη μαρίνα Φλοίσβου

Ευκαιρία για μια κοντινή απόδραση με τα παιδιά σας αυτό το Σαββατοκύριακο είναι να επισκεφθείτε τη μαρίνα Φλοίσβου που φέτος τα Χριστούγεννα μεταμορφώνεται σε πειρατικό χωριό για να προσφέρει στα παιδιά, διασκέδαση και ποικίλες δραστηριότητες. Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν ήδη και το χωριό των πειρατών περιμένει μικρούς και μεγάλους να παίξουν και να χαλαρώσουν δίπλα στη θάλασσα.

Αυτό το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Δεκεμβρίου ένας ξεχωριστός Αϊ Βασίλης, ντυμένος πειρατής θα εμφανιστεί στη μαρίνα. Τα παδιά θα μπορούν και αυτά να μεταμφιεστούν σε μικρούς πειρατές αφού θα στηθεί ένα μεγάλο πάρτι Face painting. Σάββατο 17/12/11

Μπορείτε να περάσετε όμορφα την μέρα σας στο Φλοίσβο όπου βρείτε αρκετές προτάσεις για καφέ και φαγητό συνδυάζοντας το δημιουργικό παιχνίδι των παιδιών με μια χαλαρή βόλτα στη μαρίνα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.