Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Β. Ουέστγουντ: Μην αγοράσετε τη νέα συλλογή μου

Β. Ουέστγουντ: Μην αγοράσετε τη νέα συλλογή μου

Αν και η ίδια περιγράφει τη νέα της κολεξιόν ως ανακύκλωση των καλών ιδεών που είχε η εταιρία της στο παρελθόν, η βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας Βιβιέν Ουέστγουντ ελπίζει κανένας να μην αγοράσει τις τελευταίες δημιουργίες της για τη σωτηρία του πλανήτη!

«Είμαι σχεδιάστρια μόδας, δεν έχω εγκαταλείψει την δουλειά μου επομένως προσπαθώ να μη σπαταλώ και ο τρόπος μου να μη σπαταλώ είναι να προσπαθώ να επικεντρώνομαι στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα. Και ξέρετε το μήνυμά μου είναι αγοράζετε λιγότερα, επιλέγετε προσεκτικά, κάντε τα να διαρκούν», είπε η Ουέστγουντ στο Ρόιτερς.

«Ελπίζω να μην αγοράσουν αυτή τη νέα συλλογή μου. Μην αγοράσετε ρούχα για χρόνια μέχρι πραγματικά να τα χρειαστείτε» είπε και μας καλεί σε Επανάσταση.

Πώς να πάρουμε μέρος στην επανάσταση:

Πολλοί άνθρωποι έχουν αλλάξει τον τρόπο ζωής τους. Όσο περισσότερο συμβαίνει αυτό, τόσο μεγαλύτερη είναι η Επανάσταση, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα για την εξοικονόμηση ενέργειας στον πλανήτη μας.

1) Τα χρήματα είναι ένα μέσο για ένα τέλος, όχι αυτοσκοπός. "Ποτέ δεν θα σπαταλήσω τα χρήματα που ξοδεύω" - Oscar Wilde. Κάντε μια δωρεά σε φιλανθρωπική οργάνωση ή ΜΚΟ. Μπορείτε να δώσετε την υποστήριξή σας με άλλους τρόπους.
2) Ποιότητα vs Ποσότητα
3) Αγοράστε λιγότερα, επιλέξτε καλύτερα.
4) Προετοιμάστε και μαγειρέψτε το δικό σας φαγητό.
5) Μην χρησιμοποιείτε πλαστικό.
6) Να ενημερώνεστε.
7) Εξετάστε την ευθύνη σας για το μέλλον έχετε, δεν έχετε παιδιά.
8) Πάρτε ενεργό μέρος στα γεγονότα της Επανάστασης.
9) Βάλτε την τέχνη και τον πολιτισμό στη ζωή σας.
10) Δημιουργήστε μια δική σας ιδέα.

Δημοσιεύτηκε στο blog της Vivienne «Πάρτε μια ζωή»: www.activeresistance.co.uk


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.