Γίνε κι εσύ Αmazing Spider-Man στο Mall

Μια μοναδική εμπειρία σας περιμένει στο Village Mall από σήμερα μέχρι και την Κυριακή, 15 Ιουλίου.

Η ταινία “Τhe Αmazing Spider-Man” αποτέλεσε την έμπνευση για ένα πρωτότυπο event στο Village Mall που δίνει την ευκαιρία στους φανατικούς φίλους της ταινίας, να νιώσουν υπέρ-ήρωες για τρεις ημέρες.

Ένας θεαματικός τοίχος αναρρίχησης, μια ειδική εγκατάσταση bungee trampoline, σχεδιασμένα για μοναδικές ασκήσεις αναρρίχησης και άλματος, θα κάνουν τους φανατικούς φίλους του Spider-Man να ζήσουν μοναδικές στιγμές υψηλής αδρεναλίνης στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί στο Mall.
Οι ώρες λειτουργίας για το κοινό είναι:
Παρασκευή 16:00 – 22:00
Σάββατο 13:00 – 19:00
Κυριακή 16:00 – 22:00

Λίγα λόγια για την ταινία

Το “The Amazing Spider-Man” μας διηγείται την ιστορία του Peter Parker (Andrew Garfield), ενός καθόλου δημοφιλούς έφηβου που μεγαλώνει με τον θείο (Martin Sheen) και τη θεία του (Sally Field), καθώς οι γονείς του τον εγκατέλειψαν σε μικρή ηλικία. Ο Peter, όπως συνηθίζουν οι έφηβοι, είναι μπλεγμένος σε υπαρξιακές αναζητήσεις. Εντωμεταξύ, προσπαθεί να τα βγάλει πέρα και με τα μυστήρια του έρωτα, που έχει βρει στο πρόσωπο της Gwen Stacy (Emma Stone). Κάποια στιγμή ο Peter ανακαλύπτει μια μυστηριώδη βαλίτσα που ανήκε στον πατέρα του και ξεκινά μια αναζήτηση για να καταλάβει τι πραγματικά συνέβη με την εξαφάνιση των γονιών του. H περιπέτεια αυτή θα τον οδηγήσει στο εργαστήριο του Dr.Curt Connors (Rhys Ifans), του παλιού συναδέλφου του πατέρα του. Και όσο ο Spider-Man έρχεται αντιμέτωπος με το alter-ego του Dr. Connors, τον απειλητικό Lizard, ο Peter θα πάρει την μοιραία απόφαση να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του για να καθορίσει την μοίρα του ως ήρωας.

Δείτε την ταινία “The Amazing Spider-Man” στους κινηματογράφους
Οι συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Marc Webb
Σενάριο: James Vanderbilt and Alvin Sargent, Steve Kloves.
Παραγωγή:Laura Ziskin, Avi Arad, Matt Tolmach
Παίζουν: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Campbell Scott, Irrfan Khan, Martin Sheen, Sally Field

Visit:
facebook.com/TheAmazingSpiderman.Greece