Γενικό Νοσοκομείο Δράμας

Τέρμα Ιπποκράτους, Δράμα |Τηλ.: 25210 23351 | Ιστοσελίδα: www.dramahospital.gr

Όλοι εμείς οι εργαζόμενοι στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες φροντίδας - υγείας σε εσάς. Γιατροί, νοσηλευτές, παραϊατρικό και βοηθητικό προσωπικό, διοικητικοί υπάλληλοι γνωρίζουν την αγωνία σας και την αγωνία των συγγενών σας.
Για το λόγω αυτό ζητούμε τη βοήθειά και την συνεργασία σας, ώστε να εδραιωθεί ανάμεσα μας το απαραίτητο κλίμα εμπιστοσύνης και αλληλοκατανόησης.
Με άρτιες κτιριακές εγκαταστάσεις, εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και προσωπικό άριστα καταρτισμένο, καλύπτουμε τις ανάγκες περίθαλψης ολόκληρου του Νομού Δράμας.
Στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών μας, βελτιώσαμε το δικτυακό μας τόπο, με στόχο τη καλύτερη δυνατή ενημέρωση των επισκεπτών μας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.