Αρχική InfoBaby Προτάσεις Αγοράς Γεννήθηκε η επίσημη σελίδα της Prénatal Ελλάδας στο Facebook!

Γεννήθηκε η επίσημη σελίδα της Prénatal Ελλάδας στο Facebook!

Στον «αέρα» από την 1η Οκτωβρίου βρίσκεται η επίσημη ελληνική Fan Page της εταιρείας Prėnatal στο Facebook.
Μπείτε και περιηγηθείτε σε έναν απίθανο κόσμο, με τα πιο όμορφα χρωματιστά ρούχα που θα συνοδεύουν τα παιδιά σας στις πιο όμορφες στιγμές σας, από μωρά ακόμη μέχρι το σχολείο. Στόχος της  Prėnatal μέσα από αυτή τη σελίδα είναι να προσφέρει στους γονείς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που χρειάζονται, τη σωστή στιγμή και στη σωστή τιμή. Επιθυμία απώτερη κάθε μαμά να βρει το σημείο εκείνο όπου θα νιώθει «σαν στο σπίτι της», όπου θα αισθάνεται ότι την κατανοούν, την ακούν και τη συντροφεύουν σε αυτή τη μοναδική περιπέτεια που λέγεται μητρότητα. Μια διασκεδαστική απασχόληση για όλες τις μαμάδες, που θα μπορούν να μιλούν μεταξύ τους αλλά και με την Prénatal και να ανταλλάσσουν απόψεις και πληροφορίες.

Η σελίδα ενημερώνεται καθημερινά, οπότε οι επισκέπτες της Prėnatal Ελλάδας (http://www.facebook.com/PrenatalGreece) θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για τα νέα της εταιρείας σχετικά με τις κολεξιόν ρουχισμού και βρεφανάπτυξης, τις προσφορές της, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς, καθώς και να μοιράζονται εμπειρίες και συναισθήματα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.