Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός «Γιατί στο χωριό του Αϊ-Βασίλη δεν έχει σήμα;»

«Γιατί στο χωριό του Αϊ-Βασίλη δεν έχει σήμα;»

Μια σειρά από εορταστικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια διοργανώνει η Διαδραστική Έκθεση Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου. Το ειδικό εορταστικό αφιέρωμα στην τεχνολογία, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει ένα διαδραστικό Χριστουγεννιάτικο παραμύθι, στο οποίο τα παιδιά προσπαθούν να ανακαλύψουν «Γιατί στο χωριό του Αϊ-Βασίλη δεν έχει σήμα;»

Το αφιέρωμα θα πραγματοποιηθεί στις 22 και 23 Δεκεμβρίου, στις 26 - 30 Δεκεμβρίου και στις 2 - 6 Ιανουαρίου. Αναλυτικότερα περιλαμβάνει:

* Επίδειξη Πειραμάτων Τεχνολογίας - Ώρα: 13:30 - 14:10 (προτείνεται για παιδιά άνω των οκτώ ετών και ενήλικες).

* Διαδραστικό Χριστουγεννιάτικο παραμύθι: «Αϊ-Βασίλης... η κλήση σας προωθείται» - Ώρα 15:3- 17:00 (για παιδιά από πέντε έως δέκα ετών).

* Διαδραστική αφήγηση: Αρχαία ελληνική τεχνολογία - Ώρα 17:30 - 18:30 (για παιδιά άνω των 12 ετών και ενήλικες).

Για τις δραστηριότητες αυτές δεν γίνεται κράτηση, αλλά σε περίπτωση μεγάλης προσέλευσης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Παράλληλα, οι επισκέπτες θα μπορούν να συνδυάσουν τις δραστηριότητες της ενότητας «Επιστήμη ή σενάρια καταστροφής;» που πραγματοποιούνται στη Διαδραστική Έκθεση, με την πλανηταριακή προβολή «Το Μυστήριο της Ζωής».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.