Αρχική Quiz Γιατί τα μωρά δεν περπατούν από την ώρα που γεννιούνται;

Γιατί τα μωρά δεν περπατούν από την ώρα που γεννιούνται;

Τα μωρά των ανθρώπων χρειάζονται συνεχή φροντίδα από την πρώτη στιγμή της γέννησής τους, γιατί δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν.

Ένα νεογέννητο είναι αδύνατον να σηκωθεί όρθιο και να περπατήσει, όπως συμβαίνει με τα νεογέννητα άλλων θηλαστικών, καθώς απαιτείται αρκετός χρόνος ώσπου να αναπτυχθεί το νευρικό του σύστημα, που είναι υπεύθυνο για το συντονισμό των κινήσεων.

Πάντως, πριν ακόμα κλείσουν τον πρώτο χρόνο, τα περισσότερα μωρά αρχίζουν να μπουσουλάνε (αν και πολλά προσπερνάνε αυτό το στάδιο) και λίγους μήνες μετά είναι έτοιμα να σταθούν στα πόδια τους και να περπατήσουν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.