Αρχική InfoDad Γιατροί του Κόσμου: Επίσκεψη κινητής οφθαλμολογικής μονάδας στο Δ.Τρικκαίων

Γιατροί του Κόσμου: Επίσκεψη κινητής οφθαλμολογικής μονάδας στο Δ.Τρικκαίων

Οι Γιατροί του Κόσμου με την υποστήριξη της NOVARTIS θα παρέχουν δωρεάν προληπτικό οφθαλμολογικό έλεγχο σε άπορους, ανασφάλιστους και άνεργους συμπολίτες μας, στα πλαίσια του προγράμματος «Μαζί βλέπουμε τη ζωή ομορφότερη». Η σύγχρονα εξοπλισμένη κινητή οφθαλμολογική μονάδα των Γιατρών του Κόσμου έχει στόχο τον προληπτικό και οφθαλμολογικό διαγνωστικό έλεγχο. Η οφθαλμολογική εξέταση απευθύνεται τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά καθώς περιλαμβάνει και ηλικιωμένα άτομα που πάσχουν από σοβαρά και χρόνια οφθαλμολογικά προβλήματα.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 15 έως τις 17 Ιανουαρίου στο Κοινωνικό Ιατρείο Α ΚΑΠΗ επί της οδού Ομήρου 6 από τις 9.00π.μ έως τις 14.00μ.μ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.