Βρείτε γιατρό anytime, στο βραβευμένο DOCTORANYTIME.GR

Το doctoranytime.gr, o πρώτος και μεγαλύτερος διαδικτυακός τόπος για να βρεις τον κατάλληλο γιατρό και να κλείσεις ραντεβού μαζί του εντελώς δωρεάν online, διακρίθηκε με έπαινο στην κατηγορία των e-marketplace στα e-volution awards 2013, τη μεγαλύτερη διοργάνωση του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν στην Ελλάδα.

Σκεφτείτε την τελευταία φορά που αποφασίσατε να κλείσετε ραντεβού με ένα γιατρό! Μήπως στη διαδικασία περιλαμβανόταν άπειρα post it πάνω στο γραφείο και υπενθυμίσεις στο κινητό για να είστε σίγουροι ότι θα πετύχετε τον γιατρό ή τη γραμματέα του στο ιατρείο και να κλείσετε ραντεβού; Μήπως κάποιες άλλες φορές πήρατε δύο και τρεις γιατρούς μέχρι να βρείτε κάποιον που να έχει το πολυπόθητο ραντεβού ΕΟΠΥΥ και να αρπάξετε την ευκαιρία από τα μαλλιά;

Έχοντας κάνει τις παραπάνω σκέψεις και με μήνυμα “Βρες το γιατρό σου και κλείσε ραντεβού Αnytime”, ξεκίνησαν οι ιδρυτές του www. Doctoranytime.gr (Ελευθερία Ζούρου, Απόστολος Αποστολάκης και Maher Cherfan) τον Μαίο του 2012 στην Αττική με στόχο να μπορούν πλέον οι ασθενείς να κλείνουν online ραντεβού με τον γιατρό της επιλογής τους άμεσα, γρήγορα και εύκολα.To όραμά τους είναι «Μια καλύτερη Κοινωνία Υγείας και μια πιο εύκολη Καθημερινότητα»!
Εξάλλου γνωρίζουν πολύ καλά μέσα από ανάλυση στοιχείων της Google ότι περίπου 1,000,000 ανθρωποι τον μήνα αναζητούν γιατρό online!

“Τον Μάιο του 2011 έγινα 30 χρονών και αποφάσισα να πάρω την υγεία μου στα σοβαρά και να κάνω όλους τους προληπτικούς ελέγχους που διαβάζουμε” διηγείται η  Ελευθερία Ζούρου. “Δεν είχα λάβει όμως υπόψη μου πόσο χρόνο χρειάζεται αυτό. Τότε σκέφτηκα ότι η φροντίδα της υγείας μας μπορεί να γίνει και πιο εύκολη υπόθεση. Aπό την πολυετή εμπειρία μου στο marketing έχω μάθει ότι επιτυχημένες ιδέες είναι εκείνες που ανταποκρίνονται σε μία πραγματική ανάγκη του ανθρώπου. Γι΄αυτό αγάπησα την ιδέα του doctoranytime.gr Γιατί ο ασθενής πρέπει να είναι η προτεραιότητα.”

Το DoctorAnytime.gr θα γίνει ο αγαπημένος διαδικτυακός τόπος συνάντησης ιατρών και ασθενών! Oι ασθενείς μπορούν να μπαίνουν anytime και να κλείνουν ραντεβού online 24/7 ακολουθώντας 3 απλά βήματα:

1. Βρίσκει το γιατρό που επιθυμεί βάσει 1-3 βασικών κριτηρίων: Ειδικότητα, Περιοχή και Ασφάλεια. Έτσι γλιτώνει την αναμονή στο τηλέφωνο και τις πολύωρες αναζητήσεις!
2. Συγκρίνει τα προγράμματα των ιατρών για να βρεί το πιο άμεσο ραντεβού.
3. Κλείνει το ραντεβού με το γιατρό Online και εντελώς Δωρεάν!

Έτσι, μια Online αναζήτηση μετατρέπεται αμέσως σε ραντεβού.

Ήδη 1500 ιατροί από όλη την Ελλάδα έχουν γίνει μέλη του doctoranytime.gr ενώ νέοι γιατροί εγγράφονται καθημερινά!