Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Για μια βραδιά επιστρέφει στο Ηρώδειο η Μονσερά Καμπαγιέ

Για μια βραδιά επιστρέφει στο Ηρώδειο η Μονσερά Καμπαγιέ


Σε μια μοναδική συναυλία-αναδρομή στις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας της, η μεγάλη Καταλανή σοπράνο και «ιέρεια» του μπελ κάντο, Μονσερά Καμπαγιέ θα εμφανιστεί στις 17 Σεπτεμβρίου το Ηρώδειο. Θα τη συνοδεύσει η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του Χοσέ Κολάδο.

Στο πρόγραμμα που επιφυλάσσει η Καμπαγιέ για το αθηναϊκό κοινό αναμένεται να ακολουθήσει το χρονικό της πλούσιας καριέρας της. Από έργα του Πουτσίνι και του Μότσαρτ που ερμήνευσε κατά τη νεότητά της- τότε σε συνεργασία με την όπερα της Βρέμης-, αποσπάσματα από τη «Λουκρητία Βοργία» αλλά και τις όπερες «Αϊντα», «Νόρμα», «Τόσκα», «Οθέλλος», «Μαντάμ Μπατερφλάι», κλασσικά αριστουργήματα με τα οποία η Καμπαγιέ συνέδεσε την πορεία της και σηματοδότησε συνεργασίες με μερικούς από τους μεγαλύτερους πολιτιστικούς οργανισμούς της Ευρώπης.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.