Αρχική InfoMommy Νέα Για πολλά χρόνια θα πληρώνει το λάθος του ο Κλίντον. Η Μόνικα επανέρχεται με "καυτό" βιβλίο

Για πολλά χρόνια θα πληρώνει το λάθος του ο Κλίντον. Η Μόνικα επανέρχεται με "καυτό" βιβλίο

Η πρώην βοηθός του Λευκού Οίκου Μόνικα Λεβίνσκι σκοπεύει να δημοσιεύσει βιβλίο όπου θα αποκαλύπτει όλες τις "αμαρτίες" του πρώην Προέδου όπως

τις προσωπικές ερωτικές επιστολές τους, τους χαρακτηρισμούς για την ψυχρότητα της Χίλαρι αλλά και την ακόρεστη επιθυμία του πρώην πρόεδρου των ΗΠΑ για τα ...τρίγωνα.

Η 39 Λεβίνσκι, σύμφωνα με φίλους της, θέλει να πάρει εκδίκηση γιατί πιστεύει ότι ο Κλιντον διέφυγε αβλαβής, ενώ η ίδια δεν κατάφερε ποτέ να πετάξεια από πάνω της τη "ρετσινιά" του σκανδάλου και δεν κατάφερε να βρει ξανά δουλειά.

Αν προχωρήσει στην έκδοση του βιβλίου λέγεται ότι θα κερδίσει τουλάχιστον 12 εκατομμύρια δολάρια!

"Το βιβλίο της θα μπορούσε να είναι κάτι περισσότερο από εκδίκηση, θα μπορούσε να τον σκοτώσει!", προειδοποίησε μια πηγή αναφερόμενη στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο Μπιλ Κλίντον που έχει υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις καρδιάς.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.