Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Για τα μάτια του μόνο!

Για τα μάτια του μόνο!

«Σήμερα, είναι μία Vuarnet Ημέρα!» Ο Antoine Auriol, παγκόσμιος πρωταθλητής το 2010 στο kite, μαζί με την Vuarnet, το εμπορικότερο σήμα κατατεθέν όσον αφορά την προστασία από τον ήλιο και την οπτική ποιότητα, απογειώνονται μαζί προς νέες περιπέτειες.
Τι υπάρχει στο μενού; σπορ, διασκέδαση και με όλους συμμετοχή! Ο άνεμος και τα κύματα γεμίζουν τον Νο1 σέρφερ με αδρεναλίνη, παρασύροντάς τον σ΄ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο. Ανυπόμονο για συναντήσεις και νέες αισθήσεις, ταξιδεύει στα ομορφότερα μέρη του πλανήτη και μας επιτρέπει να ανακαλύψουμε το πάθος του για kitesurfing. Αυτό το πάθος είναι φτιαγμένο από «κόλπα», «πετάγματα», «ανάποδες τούμπες», «επικινδυνότητα», όλα σκηνοθετημένα με έναν διασκεδαστικό και καλλιτεχνικό τρόπο, που κάνει το κεφάλι μας να γυρίζει.
Η Vuarnet, το κατατεθέν σήμα για τις «αθλητικές / διασκεδαστικές» δραστηριότητες, γίνεται τώρα μέρος του παραθαλάσσιου περιβάλλοντος με το nautilux: το θαλάσσιο φακό του. Αυτός ο μεταλλικός φακός διαθέτει εξαιρετικές ιδιότητες: Έχει στέρεους χρωματισμούς και παρέχει μεγαλύτερη αντίσταση με ασφάλεια. Το εφέ με καθρέφτη και μία γαλαζωπή απόχρωση στο κάτω και στο πάνω μέρος των φακών βοηθάει στο να αντανακλάει το φως και από τον ουρανό και από το έδαφος (θάλασσα και άμμο). Το αποτέλεσμα είναι μία οπτική άνεση που εκτιμάται ιδιαίτερα από τους λάτρεις της θάλασσας και των επαγγελματιών.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.