Για την προστασία της μαμάς αλλά και του παιδιού κάτω από τον ήλιο

Το καλοκαίρι μπαίνει για τα καλά στη ζωή μας και η χρήση αντιηλιακής κρέμας από μικρούς και μεγάλους κρίνεται απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η Avene για την προστασία της μαμάς αλλά του παιδιού προτείνει το παιδικό αντιηλιακό γαλάκτωμα σώματος χωρίς άρωμα, με πολύ υψηλό αντιηλιακό δείκτη προστασίας (spf) 50+, ιδανικό για ευαίσθητες παιδικές επιδερμίδες. Το αντιηλιακό γαλάκτωμα της Avene συνδυάζει MPI-SORB (συνυδασμός ορυκτών φωτοανακλαστικών MPI και Tinosorb Μ+S) και προ–τοκοφερύλιο, φωτοσταθερό προμόριο βιταμίνης Ε και ισχυρό αντιοξειδωτικό, εξασφαλίζοντας ευρεία και διαρκή προστασία έναντι της υπεριώδους ακτινοβολίας (UVA και UVB), χάρη στην εξαιρετική ανθεκτικότητα του στο νερό και τον ιδρώτα. Είναι υποαλλεργικό, μη κομηδογόνο και εύκολο στη χρήση. Έχει πολύ ελαφριά, μη λιπαρή και αόρατη υφή, η οποία δεν αφήνει λευκά στίγματα, δεν κολλάει και δεν γυαλίζει, απλώνεται εύκολα και διεισδύει άμεσα στην επιδερμίδα, κάτι που κάνει την εφαρμογή πολύ ευχάριστη.

Συμβουλές για την προστασία μας από τον ήλιο:

1. Αποφεύγουμε την έκθεση στον ήλιο από τις 10:30 το πρωί έως τις 16:30 το απόγευμα, καθώς τα εγκαύματα που τυχόν προκληθούν ενδέχεται να είναι επικίνδυνα.
2. Δεν συνιστάται η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, ακόμα και αν έχουμε χρησιμοποιήσει αντιηλιακό.
3. Εφαρμόζουμε ομοιόμορφα το αντιηλιακό στην επιδερμίδα πριν από την έκθεση στον ήλιο. Επαναλαμβάνουμε συχνά την εφαρμογή, μετά το μπάνιο στη θάλασσα.
4. Φοράμε πάντα καπέλο και γυαλιά ηλίου.
5. Ιδιαίτερα για την προστασία των παοδιών φροντίζουμε να φοράνε πάντα καπέλο και ανοιχτόχρωμα ρούχα ενώ βάζουμε πάντα αντηλιακό στη μύτη και τα αφτιά τους.
6. Τα βρέφη έως 6 μηνών δεν πρέπει να εκτίθενται στον ήλιο.
7. Επιλέγουμε SPF 50+ αν έχουμε πολύ ανοιχτόχρωμο και ευαίσθητο δέρμα, τάση εμφάνισης πανάδων, δερματικό πρόβλημα που επιδεινώνεται από τον ήλιο, παθολογικό πρόβλημα που επηρεάζεται από τον ήλιο ή αν έχουμε υποβληθεί πρόσφατα σε αισθητική επέμβαση με laser ή με χημικό πίλινγκ.
8. Επιλέγουμε SPF 30 – 40 αν παραμένουμε αρκετό χρόνο στον ήλιο ή αν έχουμε μέτρια ανοιχτή ή ανοιχτή επιδερμίδα.
9. Επιλέγουμε SPF τουλάχιστον 15 – 20 αν έχουμε μέτρια ανοιχτή, σταρένια ή μελαχρινή επιδερμίδα.

Τιμή: 17,70 € 14,20 €