Αρχική InfoMommy Νέα Για 480.000 δολ. πωλήθηκε το φόρεμα της Τζ. Γκάρλαντ από την ταινία «Ο Μάγος του Οζ»

Για 480.000 δολ. πωλήθηκε το φόρεμα της Τζ. Γκάρλαντ από την ταινία «Ο Μάγος του Οζ»

Το λευκό και μπλε φόρεμα που φορούσε η Τζούντι Γκάρλαντ, στην ταινία «Ο Μάγος του Οζ», πωλήθηκε για 480.000 δολάρια σε δημοπρασία που έγινε το Σάββατο.

Η τιμή για το φόρεμα με την μπλε ποδιά και τα λευκά μανίκια, που φορούσε η Γκάρλαντ στην κλασική ταινία του 1939, ήταν ανώτερη από την αρχική τιμή εκκίνησης, αλλά δεν έφτασε το ύψος που πωλήθηκαν αντίστοιχα φορέματα της Μέριλιν Μονρόε και της Όντρεϊ Χέπμπορν.

Το πασίγνωστο άσπρο πλισέ φόρεμα που φορούσε η Μέριλιν Μονρόε στην ταινία «Επτά Χρόνια Φαγούρα» πουλήθηκε έναντι 4,6 εκατομμυρίων δολαρίων και το αντίστοιχο της Όντρεϊ Χέπμπορν από το « Ωραία μου κυρία» του 1964 είχε φτάσει στο ποσό των 3,7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο αγοραστής του φορέματος της Τζουντι Γκάρλαντ, δεν έγινε γνωστός. Στην ίδια δημοπρασία πωλήθηκε για 38.400 δολάρια το φόρεμα της Τζούλι Άντριους από την επίσης κλασσική ταινία «Η μελωδία της ευτυχίας».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.