Αρχική Διάφορα Γιορτάζουμε την γιορτή της μητέρας στο Εύλογον (13/5)

Γιορτάζουμε την γιορτή της μητέρας στο Εύλογον (13/5)

Για τη γιορτή της μητέρας, την Κυριακή 13 Μαΐου και ώρα 11.00 - 13.00, η ομάδα «ΕQ with IQ» ετοίμασε μια ξεχωριστή σειρά δραστηριοτήτων βιωματικού χαρακτήρα, με στόχο την ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης αλλά και των λεκτικών και μη ικανοτήτων των παιδιών μας. Τα παιδιά θα μιλήσουν για τα ταλέντα της μαμάς τους, αλλά και για το τι τους αρέσει να κάνουν μαζί της, θα της σερβίρουν καφέ και γλυκό για να πιεί επιτέλους και «ένα ποτήρι νερό από τα παιδιά της», αλλά και θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια κατασκευών, όπου τα παιδιά θα κατασκευάσουν «με τα χεράκια τους» το δώρο που θα της προσφέρουν.

Κόστος 10 ευρώ για τη συμμετοχή κάθε παιδιού και της μητέρας του, αν δηλώσει συμμετοχή και κάνει like στο facebook www.facebook.com/EQwithIQ.

Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 210 9966333.

Εύλογον
Μαρίνου Αντύπα 116, Ηλιούπολη


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.