Αρχική Νέα Γιορτή Εθελοντισμού στο Θησείο

Γιορτή Εθελοντισμού στο Θησείο

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009 είναι αφιερωμένο στον Εθελοντισμό. Για να κάνουμε μήνυμα ζωής την πράξη της ανιδιοτελούς προσφοράς και να δώσουμε το παράδειγμα στα παιδιά, ας περάσουμε κάποια στιγμή (η γιορτή ξεκινά στις 10.00 π.μ. και τελειώνει στις 10.00 μ.μ.), από τον πεζόδρομο Αποστόλου Παύλου στο Θησείο και -γιατί όχι;- ας λάβουμε μέρος στις δραστηριότητες. Το μήνυμα «Ζωής Τάση, Θησείου Στάση!» είναι ιδιαίτερα εύστοχο και μέσα από αυτό, 60 εθελοντικοί οργανισμοί μάς προσκαλούν για 8η συνεχή χρονιά σε μια ανοιχτή γιορτή αφιερωμένη στον Εθελοντισμό.

Η Γιορτή Εθελοντισμού είναι ανοιχτή προς όλους! Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους ίδιους τους εθελοντικούς οργανισμούς και το έργο τους στην ανοιχτή έκθεση ενημερωτικού υλικού στον πεζόδρομο του Θησείου, που ξεκινά έξω από το σταθμό του τρένου. Ακόμα, θα παρουσιαστούν δραστηριότητες όπως θέατρο δρόμου, hip-hop, διαδραστικά παιχνίδια, παντομίμα κ.ά.

Η πραγματοποίηση της μοναδικής πλέον στο είδος της Γιορτής Εθελοντισμού δίνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και μια θετική αντίδραση απέναντι στα κρίσιμα οικολογικά, κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα.
Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει οι οργανισμοί «Μέριμνα Ζωής κατά της Εξάρτησης», «Νέα Ακρόπολη», PRAKSIS , Οργανισμός Νεολαίας & Άθλησης του Δήμου Αθηναίων, AIESEC, AEGEE, AEGEE - Πειραιάς, Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. και ΕΔΡΑ, ενώ μερικοί από τους φορείς που συμμετέχουν είναι η UNICEF, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ο σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια Φλόγα, το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας, κ.ά.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.