Γιορτή Νεολαίας στην Ερέτρια

Youth Summer Camp οργανώνει από τις 2 έως τις 5 Αυγούστου η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Νέων Youthnet Hellas στην Ερέτρια Εύβοιας. H Youthnet Hellas, προσκαλεί τους νέους και τις νέες απ’ όλη την Ελλάδα σε μια γιορτή νεολαίας με parties, διαδραστικές ασκήσεις, ομαδικά youth projects, trainings σε νέα διαδικτυακά εργαλεία και ευρωπαϊκά προγράμματα νέων και πολλά παιχνίδια μέσα στη θάλασσα και κάτω απ’τον ήλιο του νότιου Ευβοϊκού κόλπου.
Πληροφορίες για τις δηλώσεις και το κόστος συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.youthnet.gr

 Το Κόστος Συμμετοχής είναι συνολικά 80€.

Το ποσό των 20€ προκαταβάλλεται εντός 5 εργάσιμων ημερών από τη συμπλήρωση της αίτησης στον τραπεζικό λογαριασμό του Youthnet Hellas (Τράπεζα Πειραιώς: GR70 0172 7510 00 5751 047329 934). Η αποπληρωμή θα γίνει κατά τη διάρκεια της διαμονής των συμμετεχόντων στο camp.

Στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνονται: Χώρος για σκηνή, 3 διανυκτερεύσεις, 3 γεύματα ημερησίως (πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό), χρήση όλων των facilities του Camping (Wi-fi Internet, ζεστό νερό, W.C, πισίνα(!), λοιποί κοινόχρηστοι χώροι κ.ά.).

Η κατάθεση των χρημάτων γίνεται στον τραπεζικό λογαριασμό του Youthnet Hellas (Τράπεζα Πειραιώς: GR70 0172 7510 00 5751 047329 934).

Τι να πάρετε μαζί σας:

μαγιώ

σκηνή

την παρέα σας

τη θετική σας ενέργεια και πολλή διάθεση!!

Πώς να έρθετε:

Η πρόσβαση από Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι εφικτή με τα μέσα συγκοινωνίας (λεωφορείο, τρένο).

Πληροφορίες για τον χώρο του Camp μπορείτε να δείτε στο www.camping-in-evia.gr

Η Youthnet Hellas είναι εθελοντική Μη Κυβερνητική Οργάνωση Νέων με μεγάλη εμπειρία σε αποστολή νέων σε προγράμματα νεολαίας σε όλο τον κόσμο, αποτελεί όμως και την πρωτοπόρο Μ.Κ.Ο. που έχει αναλάβει την πρωτοβουλία και φέρεις εις πέρας τα τελευταία χρόνια την έκδοση της ετήσιας αναφοράς για τον Τομέα της Νεολαίας στην Ελλάδα. Το έργο της βασίζεται αποκλειστικά σε εθελοντές και ένα μεγάλο μέρος της επικοινωνίας των μελών μεταξύ τους στηρίζεται στη χρήση του διαδικτύου.