Αρχική InfoTeens Νέα Γιορτή Νεολαίας στην Ερέτρια

Γιορτή Νεολαίας στην Ερέτρια

Youth Summer Camp οργανώνει από τις 2 έως τις 5 Αυγούστου η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Νέων Youthnet Hellas στην Ερέτρια Εύβοιας. H Youthnet Hellas, προσκαλεί τους νέους και τις νέες απ' όλη την Ελλάδα σε μια γιορτή νεολαίας με parties, διαδραστικές ασκήσεις, ομαδικά youth projects, trainings σε νέα διαδικτυακά εργαλεία και ευρωπαϊκά προγράμματα νέων και πολλά παιχνίδια μέσα στη θάλασσα και κάτω απ'τον ήλιο του νότιου Ευβοϊκού κόλπου.
Πληροφορίες για τις δηλώσεις και το κόστος συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.youthnet.gr

 Το Κόστος Συμμετοχής είναι συνολικά 80€.

Το ποσό των 20€ προκαταβάλλεται εντός 5 εργάσιμων ημερών από τη συμπλήρωση της αίτησης στον τραπεζικό λογαριασμό του Youthnet Hellas (Τράπεζα Πειραιώς: GR70 0172 7510 00 5751 047329 934). Η αποπληρωμή θα γίνει κατά τη διάρκεια της διαμονής των συμμετεχόντων στο camp.

Στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνονται: Χώρος για σκηνή, 3 διανυκτερεύσεις, 3 γεύματα ημερησίως (πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό), χρήση όλων των facilities του Camping (Wi-fi Internet, ζεστό νερό, W.C, πισίνα(!), λοιποί κοινόχρηστοι χώροι κ.ά.).

Η κατάθεση των χρημάτων γίνεται στον τραπεζικό λογαριασμό του Youthnet Hellas (Τράπεζα Πειραιώς: GR70 0172 7510 00 5751 047329 934).

Τι να πάρετε μαζί σας:

μαγιώ

σκηνή

την παρέα σας

τη θετική σας ενέργεια και πολλή διάθεση!!

Πώς να έρθετε:

Η πρόσβαση από Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι εφικτή με τα μέσα συγκοινωνίας (λεωφορείο, τρένο).

Πληροφορίες για τον χώρο του Camp μπορείτε να δείτε στο www.camping-in-evia.gr

Η Youthnet Hellas είναι εθελοντική Μη Κυβερνητική Οργάνωση Νέων με μεγάλη εμπειρία σε αποστολή νέων σε προγράμματα νεολαίας σε όλο τον κόσμο, αποτελεί όμως και την πρωτοπόρο Μ.Κ.Ο. που έχει αναλάβει την πρωτοβουλία και φέρεις εις πέρας τα τελευταία χρόνια την έκδοση της ετήσιας αναφοράς για τον Τομέα της Νεολαίας στην Ελλάδα. Το έργο της βασίζεται αποκλειστικά σε εθελοντές και ένα μεγάλο μέρος της επικοινωνίας των μελών μεταξύ τους στηρίζεται στη χρήση του διαδικτύου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.