Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Γιορτινά Δώρα COCO-MAT

Γιορτινά Δώρα COCO-MAT

Η COCO-MAT σας κάνει τώρα το πιο ζεστό γιορτινό δώρο: Πουπουλένια απαλότητα, απαράμιλλη άνεση και ευκαιρία για ανανέωση στο υπνοδωμάτιό σας.
Με κάθε αγορά πουπουλένιου παπλώματος Αλκαίος 90%, σας προσφέρουμε δωροεπιταγή αξίας €20 ή €40 για αγορές λευκών ειδών.

Αποκτήστε το νέο σας πουπουλένιο πάπλωμα Αλκαίος, γεμισμένο με εκλεκτό πούπουλο λαιμού χήνας (90%) και φτερά χήνας (10%), και συνδυάστε το με τα μοναδικά λευκά είδη COCO-MAT της νέας σειράς. Απολαύστε έτσι άνετο, φυσικό ύπνο σε πουπουλένια απαλότητα, και ανανεώστε το υπνοδωμάτιο σας με τα υπέροχα, γιορτινά λευκά είδη της COCO-MAT.

Η προσφορά ισχύει σε όλα τα καταστήματα COCO-MAT για την περίοδο από 28 Νοεμβρίου έως και 31 Δεκεμβρίου. Αφορά αγορές παπλωμάτων Αλκαίος 90%. Η δωροεπιταγή μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο στο κατάστημα από το οποίο εκδόθηκε.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.