Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Γιώργος Νταλάρας-Νόα: «Φωνές του δρόμου, μουσικές του κόσμου» στο Μέγαρο (7,8/3)

Γιώργος Νταλάρας-Νόα: «Φωνές του δρόμου, μουσικές του κόσμου» στο Μέγαρο (7,8/3)

G Dalaras_0156 b ΦΩΤΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΤΑΡΔΗΣ

"Υπάρχουν άνθρωποι που περιπλέουν στις αδιάφορες νότες και κάνουν καριέρα. Εγώ προτιμώ να μένω συνεπής στις σταθερές νότες", ξεκινά ο Γιώργος Νταλάρας τη  χτεσινή συνέντευξη τύπου στο Μέγαρο Μουσικής εν όψει της διπλής εμφάνισής του την ερχόμενη εβδομάδα μαζί με τη Νόα, τη μούσα του Νικόλα Πιοβάνι.

Μ’ ένα πρόγραμμα γεμάτο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια, τραγούδια καινούρια αλλά και παλαιότερα σε διασκευή, ρεμπέτικα και σεφαραδίτικα, τραγούδια που στο σύνολό τους προβάλλουν τις συγγένειες των εθνικών μουσικών της Μεσογείου, όσο διαφορετικά κι αν ακούγονται.

Noa
Ο Γιώργος Νταλάρας σην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη, για δύο συνεχόμενες βραδιές, στις 7 και 8 Μαρτίου, και ώρα 8 το βράδυ, θα ανανεώσει το ραντεβού του με τη σπουδαία Ισραηλινή ερμηνεύτρια Νόα για την πραγματοποίηση ενός προγράμματος που τιτλοφορείται «Φωνές του δρόμου, μουσικές του κόσμου», γεμάτο τραγούδια που προβάλλουν τις συγγένειες των εθνικών μουσικών της Μεσογείου, όσο διαφορετικά κι αν ακούγονται. Τραγούδια αγαπημένα μεγάλων Ελλήνων συνθετών, τραγούδια καινούρια αλλά και παλαιότερα σε διασκευή, ρεμπέτικα αλλά και λαδίνο (σεφαραδίτικα), «τραγούδια», όπως ο ίδιος σημειώνει «σπάνιας έκφρασης, τραγούδια-εικόνες που είναι πάντα στην ψυχή μας και πλουτίζουν τη ζωή μας, τραγούδια που μας δένουν σφιχτά με τους γείτονές μας και τους απέναντι, κάνοντας μας μέσα από το θαύμα της μουσικής, διαφορετικούς και παράξενα ίδιους συνάμα».

Στις συναυλίες που ανήκουν στη Σειρά Ειδικές Εμφανίσεις συμμετέχει η Ανδριάνα Μπάμπαλη, ο Νίκος Αντύπας και δέκα έλληνες σολίστες. Με τη Νόα συμπράττει το Κουαρτέτο Εγχόρδων Solis από τη Νάπολη και ο μόνιμος συνεργάτης της, Γκιλ Ντόρ (κιθάρα και μουσική διεύθυνση).

Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη

 Πότε: Πέμπτη 7 & Παρασκευή 8 Μαρτίου, 8.00 το βράδυ

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: € 15,00 – 27,00 – 38,00 – 55,00 (Διακεκριμένη Ζώνη)

Ειδικές τιμές: € 8,00(Φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ), 10,00 (65+, πολύτεκνοι)

Πληροφορίες για το κοινό στο τηλέφωνο: 210 72.82.333

και στην ιστοσελίδα του ΜΜΑ: www.megaron.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.