Αρχική Διάφορα "Γλυκογιορτινά παιχνίδια της γιαγιάς" στον Παπασωτηρίου (The Mall) στις 3/12

"Γλυκογιορτινά παιχνίδια της γιαγιάς" στον Παπασωτηρίου (The Mall) στις 3/12

Οι γιαγιάδες ξέρουν τα καλύτερα παιχνίδια! Κι όταν η γιαγιά είναι η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, τα παιχνίδια είναι ακόμα πιο γλυκά!

Αυτό το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, η παιδική παράσταση "Γλυκογιορτινά παιχνίδια της γιαγιάς", με πρωταγωνίστρια τη Δ.Στυλιανοπούλου, στο Θέατρο της Ημέρας, θα φιλοξενηθεί στο χώρο του βιβλιοπωλείου Παπασωτηρίου, στο εισόγειο τού The Mall Athens.

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, στον ρόλο της γλυκιάς γιαγιάς, θα θυμηθεί μαζί με μικρούς αλλά και μεγάλους νοσταλγικές στιγμές από περασμένα Χριστούγεννα. Αγαπημένα θέματα όπως το στόλισμα του δέντρου, οι παλιές φωτογραφίες, τα ξεχασμένα παιχνίδια, η νεραΐδα του χρόνου και τα γλυκά ξαναζωντανεύουν σε ένα θεατρικό παιχνίδι με τη συμμετοχή των παιδιών.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.