Αρχική Νέα Γνωρίζετε τον Όσκαρ, τον πιο πολυταξιδεμένο σκύλο στον κόσμο;

Γνωρίζετε τον Όσκαρ, τον πιο πολυταξιδεμένο σκύλο στον κόσμο;

Αν και Όσκαρ έφυγε από τη ζωή, η ζωή του μέσα από τις φωτογραφίες που έβγαζε η ιδιοκτήτριά του έχουν κάνει το γύρο του κόσμου όπως ακριβώς και ο πιο πολυταξιδεμένος σκύλος στον κόσμο!

Η Joanne και ο Όσκαρ ταξίδευαν με σκοπό την προώθηση της υιοθεσίας των άστεγων σκύλων όταν ένα αυτοκίνητο στην Καλιφόρνια πριν λίγες ημέρες του έκοψε το νήμα με τη ζωή. Η είδηση που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του στο facebook προκαλώντας θλίψη σε εκατοντάδες ανθρώπους.

Ο Όσκαρ που ήταν από τη Νότιο Αφρική και η Joanne ξεκίνησαν ένα επικό ταξίδι για να συγκεντρώσουν χρήματα και να επιστήσουν την προσοχή στο καταφύγιο σκύλων το 2009.  Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του που είχε τίτλο 'World Woof Tour' και περιλάμβανε 36 χώρες, η κ. Lefson πήγε βόλτα τον Όσκαρ  στο Angkor Wat, το Μάτσου Πίτσου και στην Κόστα Ρίκα. Έπειτα κατέγραψε τα ταξίδια τους στο βιβλίο της:  'Ahound the World: My Travels with Oscar' που κυκλοφόρησε το 2010.      Στις 25 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε μνημόσυνο για τον Όσκαρ στο Κέιπ Τάουν. 


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.