Αρχική Διάφορα Γνωρίζουμε το αλογάκι της Σκύρου στο Μουσείο Νεώτερης Κεραμεικής (29/1)

Γνωρίζουμε το αλογάκι της Σκύρου στο Μουσείο Νεώτερης Κεραμεικής (29/1)

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, το Μουσείο Νεώτερης Κεραμεικής περιμένει τους μικρούς φίλους ηλικίας 5-10 ετών σε ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στο αλογάκι της Σκύρου και τα κεραμικά σκεύη του νησιού. Όσα παιδιά συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα ενημερωθούν για το αγαπημένο όλων ¨αλογάκι της Σκύρου¨ ή αλλιώς «αρχαίο ελληνικό ιππάριο», αυτόχθον ελληνικό ζώο. Θα διαβάσουμε την ιστορία «Το αλογάκι» από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος, θα συζητήσουμε για την ύπαρξη των αυτοχθόνων ελληνικών φυλών ζώων, αλλά και για τα κεραμικά της Σκύρου. Τα παιδιά θα παίξουν και θα κατασκευάσουν το δικό τους αλογάκι δουλεύοντας με πηλό.
Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας να υπερασπιστούμε την ύπαρξη των αυτοχθόνων ελληνικών φυλών ζώων. Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με τη συγγραφέα παιδικών βιβλίων Λίλα Πατρόκλου και την παιδαγωγό, με ειδίκευση στο παιχνίδι, Νατάσσα Ψαριανού.

Οι γονείς και οι συνοδοί των παιδιών θα ενημερωθούν για το ίδιο θέμα.

Είναι απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Πού: Μουσείο Νεώτερης Κεραμεικής, Μελιδώνη 4-6 και Αγίων Ασωμάτων, Θησείο (πλησίον ΗΣΑΠ)
Πότε: Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 11:30
Κόστος Συμμετοχή: 10,00 ευρώ (οι γονείς δωρεάν)
Τηλ. επικοινωνίας: 210-3318491 (Δευτέρα – Παρασκευή 09.30-15.00)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.