Αρχική Νέα Γνωρίστε εντυπωσιακά τροπικά ψάρια στο Mediterranean Cosmos

Γνωρίστε εντυπωσιακά τροπικά ψάρια στο Mediterranean Cosmos

Tο Mediterranean Cosmos υποδέχεται το καλοκαίρι με μια εντυπωσιακή «υποβρύχια» έκθεση, που υπόσχεται να σας μεταφέρει στον άγνωστο κόσμο του βυθού, και ένα «υποθαλάσσιο» test προσωπικότητας στην επίσημη σελίδα του στο Facebook!

Aπό τις 13 Ιουνίου έως και τις 10 Ιουλίου επισκεφθείτε το αγαπημένο σας εμπορικό κέντρο και «γνωρίστε» εντυπωσιακά τροπικά ψάρια.

Στη βόλτα σας θα έχετε ακόμα τη δυνατότητα να θαυμάσετε μία ξεχωριστή έκθεση φωτογραφίας με την υπογραφή του National Geographic Channel.

Και αν θέλετε να μάθετε «τι τύπος θα ήσασταν αν ζούσατε σε έναν υδάτινο κόσμο», επισκεφθείτε τη σελίδα του Mediterranean Cosmos στο Facebook (www.facebook.com/MediterraneanCosmosOfficial).

Mediterranean Cosmos
www.medcosmos.gr / www.mymedcosmos.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.