Αρχική InfoMommy Συμβουλές Γρατζουνιές σε ξύλινα έπιπλα;

Γρατζουνιές σε ξύλινα έπιπλα;

How-to-Restore-Your-Wood-Furniture3Τα ξύλινα έπιπλα απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα και περιποίηση λόγως της ευαισθησίας του ξύλου. Παρολαυτά σε ένα σπίτι με μικρά παιδιά, οι γρατζουνιές και τα σημάδια είναι αναπόφευκτες όσο κι αν προσπαθείτε για το αντίθετο. Πώς όμως θα "κρύψετε" τις όποιες γρατζουνιές εμφανιστούν;

1. Μπορείτε να τις διορθώσετε τρίβοντας τες προσεκτικά με λεπτό γυαλόχαρτο ακολουθώντας πάντα τη φορά του ξύλου. Η συγκεκριμένη συμβουλή διευκρινίζεται ότι ενδείκνυται για έπιπλα με φυσική όψη ξύλου κι όχι για τραπέζια ή καρέκλες τραπεζαρίας.

2. Τυχόν γδαρσίματα μπορούν εύκολα να καλυφθούν εύκολα και γρήγορα χρησιμοποιώντας μαρκαδόρο στο ίδιο χρώμα με το βερνίκι του ξύλου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.