Αρχική InfoMommy Διατροφή & Fitness Γυμναστείτε... στο ΦΤΕΡΟ

Γυμναστείτε... στο ΦΤΕΡΟ

Θέλετε να αισθανθείτε ξεκούραστες και ανάλαφρες; Διακαώς, θα απαντούσατε, αλλά πού χρόνος για χουζούρι και ξεκούραση με το αγαπημένο σας βιβλίο στο χέρι. Κι όμως, εμείς θα σας προτείνουμε μια άλλη μορφή αναζωογόνησης, πιο δραστήριας μεν εξίσου αποτελεσματικής δε. "Αν γυμναζόσασταν δύο-τρεις φορές την εβδομάδα. Το σώμα σας τότε και το πνεύμα σας θα… πέταγαν και όλες τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας, αφού η γυμναστική δεν θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε μόνο τη φόρμα σας, αλλά και να βελτιώσετε τη στάση του σώματός σας, να ξαναβρείτε την ευλυγισία σας & να διώξετε την κόπωση και το στρες της καθημερινότητας", υποστηρίζουν οι ειδικοί.
Στο Φτερό, λοιπόν, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε μια μέθοδο ασφαλή και ήπια που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, με έναν συνδυασμό ασκήσεων σουηδικής γυμναστικής, διατάσεων, barre a terre, στοιχείων pilates & σύγχρονου χορού.
Τα μαθήματα γίνονται: Δευτέρα & Παρασκευή 6:30-7:30μμ.

Pilates – mat work
To σύστημα Pilates είναι μια μέθοδος άσκησης που γυμνάζει ολόκληρο το σώμα χωρίς να το καταπονεί. Οι βασικές αρχές αυτού του συστήματος είναι η σωστή αναπνοή, ο έλεγχος, η συγκέντρωση και η ακρίβεια. Σταδιακά δυναμώνει ολόκληρο το σώμα, βελτιώνει τη φυσική κατάσταση, την ελαστικότητα και τη στάση του σώματος και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά προβλήματα στη σπονδυλική στήλη.
Τα μαθήματα γίνονται: Τρίτη & Πέμπτη 8:00-9:00μμ

Info
Εργαστήριο ΦΤΕΡΟ, Μ. Μουσούρου 7, Μετς
210 9247182 - 6942202939 www.ftero.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.